Forsiden Min Hverdag Antrekk Om meg

Blogg

pakke i posten

Da har jeg mottatt sponsorpakke fra superkul.no som inneholdt tre solbrillepar. Var oversakende rask leveringstid. Positivt!
Jeg likte spesielt to av parene, det hvite og det svarte med gule sider. De kommer jeg garantert til å bruke masse i sommer.  Jeg er også veldig glad for at jeg ikke fikk noen harrye briller. 

Jeg er meget positivt innstilt til denne siden!

Living is like drawing without an eraser

Jeg er ikke så flink å tegne, men jeg prøvde meg litt frem her i sted og tegnet lillesøsteren min, Christina. Er faktisk relativt fornøyd. 

- Elisabeth

summer 2011, bring it on

//weheartit.blogg.no

some photos

Jeg var og tok noen bilder av rommet mitt i sted, og jeg merker at jeg gleder meg noe helt sinnsykt til jeg får speilrefleksen min i morgen!  

-Elisabeth

har laget design til Andrea

Nå har jeg laget design til Andrea sin blogg. Hun har vært tilstedeværende, men deltagelsen har vel ikke vært helt tipptopp. Hun definerer seg selv som trivselsmedarbeidende, noe jeg sikkert kan bekrefte. 

Jeg er uansett meget fornøyd med utfallet og Andrea er i ekstase. SØT. Her er bloggen hennes. 

at the moment

Nå sitter jeg på skolen og spiller angrybirds på facern. Im like totally addicted lixm. Kos dykk videre på skolen peepz.

kretsmester!

Lillesøsteren min ble kretsmester i sin klasse i kunstløp i går. Jeg er så sinnsykt stolt! Hun fikk også ny personlig rekord.

Selv om det kun var fem stykker i hennes klasse, krever det jo noe å vinne. I tillegg har hun nå blitt kretsmester to år på rad. Gratulerer så mye! hilsen stolt storesøster


Før premieutdelingen 

På toppen av seierspallen

Lille frøken kretsmester

Topp 5 på Ipoden og verdens verste sang

Dette er musikken jeg hører på akkurat nå, og jeg vet at det kommer til å være fem nye sanger jeg kommer til å høre på om mindre enn en uke. Jeg blir så fort lei sanger, jeg.

I denne spillelisten er det for det meste partymusikk, og det er av den grunn at jeg liker fengende sanger. Enkelt og greit ♥  
Anbefaler å høre på allesammen. Beste musikken


Mohombi feat Akon - Dirty Situation


Jennifer Lopes feat Pitbull - On the floor


Trey Songs feat Nicki Minaj - Bottoms Up


Ne Yo feat Pitbull - Give Me Everything

Alexis Jordan - Happiness

Har dere foresten hørt om sangen som har blirr kåret til verdens verste sang noensinne? Hvis ikke, anbefaler jeg dere å gjøre det. Bare hør på teksten, så skjønner du hvorfor. Og ikke minst, legge merke til at hun bruker autotune hele tiden. Det triste er at Rebecca Black kun er 13 år. Hvor trist er ikke det? Stakkart menneske.

hva syns du om årets paradise?

Er det bare meg eller er årets Paradise Hotel deltagere kjedeligere enn fjorårets? Det er liksom ikke noe drama, og det er jo det vi liker med programmet ikke sant? Alle deltakerne er så fornuftige og kjedelige.

Men selv om jeg er litt skuffet over programmet så langt, så har jeg altså noen favoritter. Det er supersexye Kim og kjempesøte Madelen.Føler meg litt sånn herre, du vet

Tror aldri jeg har gledet meg så mye til Paradise Hotel før. Jeg føler meg som et pakkesel som har gått i motbakke i to og et halvt døgn. Jeg ser sikkert ut som et også. FOR en selvtillitsboost.

Jeg har opparbeidet meg en vill hodepine i løpet av dagen, og jeg tenker jeg skal legge ut oppskriften man bør følge for å få den gode, saftige og solige hodepinen som jeg er i besittelse av nå.
-Legg deg tolv om kvelden
-Forsov deg
-Skole i 7 timer
-Tren unger i 4 timer
Har du ikke hodepine innen den tid, er du et heldig individ. Det skal sies.

Nå hopper jeg i dusjen før jeg benker meg foran skjermen klar for Paradise Hotel ♥

inspo

Jeg vil ha sommer!

ojojojojo ojojojojoj ojo

Jeg var på Stadion i kveld! Egentlig skulle vi ikke dra, men pappa fikk billetter av en som jobber der. Og jeg angrer ikke ETT sekund. Kim Ojo i mitt hjarte.

Det var virkelig helt sykt. Et helt nytt BRANN-lag jeg så utpå banen i dag, og det var herlig!

Før kampstart

På toalettet i pausen. 2-0!

Jælla bra!

tilgi meg, for jeg har syndet

Jeg vet ikke hvordan jeg skal si dette,, men jeg har syndet. Kun 1 dag etter jeg postet innlegget om shopping-sølibatet mitt, har jeg altså bestilt en jakke og en skjorte fra NELLY. Dette er ikke et tema jeg liker å snakke om, så jeg legger heller ut bilder av det når jeg er i bedre humør. Hater megselv atm

Julestemning i byenJeg var i byen på nattåpent for ca en uke siden, og det vaar så koselig der. Det var kaldt, mørkt og strandgaten var lyst opp med store stjerner som hang mellom kjøpesentrene nedover hele gaten. De er der hvert år, og det er like koselig hver gang. Jeg, som det vintermennesket jeg er, eelsker kulden, julestemningen, snøen, maten, klærne og jakkene og vottene og skjerfene og ikke minst julekjolene. Jeg kan nesten ikke veente til jul! lovelove


1. desember, yoo

Endelig er årets koseligste sesong i gang! Minusgradene har kommet, istappene i skjegget er på plass og det samme er kuldeeksemen. MEN, vi lar oss ikke knekke av den grunn. Det er jo snart jul, jo. Men hvor er julestemningen? Den er sikkert på samme sted som julekalenderen min. Altså fortsatt i butikken. 
Jeg tror jeg må flytte inn i pepperkakebyen snart. Vil ha julestemning, liksom.

I heart Strawberries

Og akkurat DER ble jeg lei av engelsk. Jeg kan ikke vente til eksamenen er ferdig. Da er det ingenting som skjer på skolen på minst en uke. Det negative er jo at muntlig eksamen sniker seg nermere og nermere og før jeg vet ordet av det, er den oppe i trynet mitt. Uffameg. Ja ja. Jeg får prøve å tenke på noe annet. For eksempel det at jeg skal ha jordbær med meg i morgen! Mmm. Jeg bare elsker jordbær. Det gir meg en sånn skikkelig sommerfølelse. Gud, som jeg gleder meg til sommer.

rompe.

Jeg kjøpte meg nytt webcamera i dag faktisk. Så i kveld har jeg sittet å redigert en video som liskom skulle ut på bloggen nå, men tror du ikke youtube bestemmer seg for å klikke? For en rompe. Hah. neida såå.
Webcam bilder er jo alltids like gøy, right?
Cat, I am a kittycat

Det var dagens interne vits. Du skulle bare visst, altså. Setningen er tatt ut fra en sang som Anna spilte av over høytalerne på datarommet. Takk, skal du ha. Nå er jeg avhengi av den sangen. Den er helt hysterisk morsom, og jeg anbefaler dere å høre på den!
Jeg har fått dilla på to andre sanger, også. Jeg legger de inn nedenunder her, og jeg anbefaler VIRKELIG å høre på dem.


Cat, I am a kittycat


Bob Sinclar & Sugarhill Gang - Lala Song


Concrete Angel - Martina McBride
Jeg legger ved hele videoen fordi du MÅ se den! Den er sick trist. Jeg gren...

jentesnakk og soling


Da er jeg back from school! I korte trekk så har jeg fått 5 på essayet/kåseriet som jeg skrev på fredag om lillesøsteren min, noe jeg syntes var fantastisk morsomt. Jeg sier bare en ting; overskriften min var: Lillesøsteren min - et irriterende objekt. Derfor kan jeg ikke vente med at hun skal lese den!
Anywho, så hadde jeg ikke gym i dag PGA mine cappisknær. Så de to siste timene besto for det meste av soling og jentesnakk. Her representert av mine og Julie sine lekre ben. Legg også merke til den lekre detaljen på vinduet.

Smooothie time!

Nå er det tropisk smoothie og Paradise Hotel på G. Jeg har spist en smoothie hver dag de siste tre dagene, og jeg kjenner at ejg er avhengi. Favoritten min hittil er en som består av jordbær, bringebær og banan. Den var HIMMELSK. Ellers har jeg laget skogsbær med ekstra blåbær og denne tropiske.
I starten smakte den litt som papp, men den ble bedre etterhvert. Jeg hadde sikkert spist den opp uansett. Som sagt, jeg er avhengi. Og da smaker alt godt.
Men nå hører jeg paradise introen, her. Må løpe!

det er sommer, det er sol

Det er så fint vær ute at jeg kjenner at jeg blir i skikkelig godt humør. Det er så herlig med sånt vær, når man for noen dager siden måtte snurpe seg inn i en regnjakke og løpe mot busstoppet, mens jeg idag kunne stråle om kapp med solen i stedet. Der en ennå litt for kaldt til å sole seg, men det tenker vi ikke på.
Jeg ble så inspirert av været at jeg gikk ut i solen og tok noen bilder, og etterhvert kom pusen og holdt meg med selskap. Katten elsker å sole seg, og som dere ser så er hun svart, men likevel elsker hun å steke i solen på en varm sommerdag. Hun er så sjarmerende.

Bikinikonkurranse på NELLY

Ukens Inspirasjon - JumpsuitsJeg har laget ukens inspirasjon på Polyvore.com. Jeg personlig ELKSER jumpsuits og skal garantert investere i en til sommeren. Jeg likte spesielt godt den i dongeri på dette bildet.
Jeg tror jeg skal begynne med ukens inspirasjon. Det var litt artig å lage sånne bilder.

I morgen er det skidag i Eikedalen. Kan bli artig, det. Kanskje jeg kommer til å mobilblogge, ellerno'. Uansett blit det bilder..
Så natta <3

Topp 10 på min Ipod

1)
Timbaland ft Katy Perry - If we ever meet again

2)
Jason Derulo - In my head

3) 
Justin Bieber - Baby

4)
Chamillionaire - Good morining

5)
Shakira - Did it again

6)
Justin Bieber - Love me

7)
Selena Gomez - Naturally

8)
Cheryl Cole - Fight for this love

9)
Timbaland ft Nelly Furtado & SoShy - Morning after dark

10)
Jason Derulo - Ridin Solo

Good Morning og litt A1

Heija! Snart skal jeg i Bergenshallen med Solveig F, noe som blir kjempekos. Vi skal sikkert være der i fire timer eller noe. 
 
Chamillionaire - Good morning

Foresten! I går var jeg på Vinterlyd gratiskonsert på festplassen. Chand, Trang Fødsel, David Urwitz, Paperboys og A1 spilte der. Jeg har ønsket såå lenge å få låv til å dra på A1 konsert, så dette er vel det nermeste jeg noen gang kommer til å være en A1 konsert. So, so. Sykt gøy var det uansett.

Jeg legger ved et par (u)klare bilder fra konserten

Chand


Paperboys


Christian


Mark Read


Ben Adams! <3

Un vendredi soir chez moi

"En fredagskveld hos meg"
Da har jeg gjort unna fredagspliktene, for i morgen skal jeg ha overnattingsbesøk av Helene. Vi kommer til å ha det  kjekt. Vi har planlagt å dra til byen i morgen, og stå på skøyter på søndag. Jeg gleder meg.!

 
Nå begynnerSenkveld. Eller foresten. Det har begynt!

Jeg har laget design til Emma

Jeg har da brukt fredagskvelden på å lage nytt design til Emma sin blogg. Laget header og greier. Jeg brukte TO timer! Trykk gjerne her for å se det.

Ellers har jeg vært på riding. Det var skikkelig gøy i dag. Jeg hadde rideskolens største hest og vi skulle hoppe. Jeg datt ikke av, jeg satte ny høyderekord. Sykt fornøyd.

Bildene er tatt fra en ridetur for ca 2 år siden.

Hesten heter Ginger til de som lurte.

Tja, hva skal man si?

Ok. Jeg synder. Jeg bryter et løfte jeg akkurat har laget. Jeg kommer til å utsette den testingen til helgen, fordi jeg ikke vil være så usunn nå i hverdagen. Så jeg kommer til å teste masse forskjellig nytt snop/mat osv. på lørdag. Forhåpentlig vis med denne jenten her.
Akkurat nå holder jeg på å fikse meg en ny header. Ny start, ny header. Sånn er det bare. Jeg har fått meg ny yndlingssang. Eller jeg kan definere "ny". Den er vell gammel, men jeg liker den først, nå jeg. www.oppdatert.no.


New start

Jeg tror jeg skal begynne å blogge igjen. Det er jo litt gøy, da. Jeg savnet bloggen den perioden jeg hadde pause. Det liksom noe med det, som gjør at det er gøy. Men senere i dag skal jeg teste noen nye matprodukter som har komt i butikkene. Blant annet Stratos med hvit sjokolade inni og de nye Oreo aktige kjeksenen DOTS. Jeg gleder meg, haha. Mmm..

Random bilde.. Er det ikke sånn alle bloggere gjør?

Ett år med blogging

Da kom jeg plutselig i blogghumør. Sånn plutselig. Og jeg fikk lyst til å vise dere hvordan jeg har forandret meg siden syvende (3 år) Dette blir morsomt. hehe

Heia BRANN osv..


Da tror jeg vi er kommet til 8. I say no more


Her var jeg lav, rund og et sminketryne. Her var det brunkrem to nyanser for mørk som gjaldt.


Dette var i starten av bloggingen


Jeg endte opp med å kjøpe de pilotbrillene
Sommer '09


Dette er i oktober 2009, tror jeg.


A.T.M.
Og dette er i januar 2010. Jeg farget håret tilbake til min naturlige farge i november. Det ble først veldig mørkt, så ble det litt mer naturlig etter noen uker.


Har jeg forandret meg, or what?

Jeg er med i en konkurranse om en Onepiece


Jeg er med i en konkurranse om å vinne en valgfri OnePiece.
 Besøk denne bloggen og bli med du også!
(www.maaritasin.blogg.no)

utfordring

HVORDAN:

1. Åpne SMS-innboksen på mobiltelefonen din
2. Hold inn "bla-knappen" mens du teller til fem. 
3. Den første setningen i den meldinga du stoppet på, skriver du inn som svar på det første spørsmålet.Deretter holder du inn knappen på nytt mens du igjen teller til fem. Den første setningen i denne meldinga skriver du inn på spørsmål nummer to. Sånn gjør du videre på alle andre spørsmålene.

Hva sier du til sjefen din når du kommer for seint på jobben?
Okei :D

Hva forbinder du med ordet 'husarbeid'?
Nei, ikke som jeg kommer på :)

Hva sier du når du er på et offentlig toalett og du oppdager for seint at det er tomt for dopapir?
Min og var det :P

Hva sier du hvis du er vitne til at en gammel dame sklir og brekker lårhalsen?
Ja, hva da? :D

Du tar kjæresten din på fersken med en annen. Hva sier du?
Jeg har ikke spist noe i hele dag -.-

Hva er din beste sjekkereplikk?
Samme det :D

Mva svarer du hvis din kjære spør "Vil du gifte deg med meg?
Klokken ett ;)

Hva har du å si til ditt forsvar?
Jeg vil på kino og se New Moon :O!

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits