Forsiden Min Hverdag Antrekk Om meg

klær og sånt

Innkjøp 24.01.12

Å, det var helt fantastisk å ta sol i dag! Jeg var så iskald da jeg ankom Brun og Blid, at det var helt nydelig å få varmen i kroppen igjen. Tror faktisk jeg sovnet, for da solariumet slo seg av skvatt jeg litt samtidig som jeg tydeligvis hadde hørt på flere sanger en jeg kunne huske. Også har jeg fått fregner!

Jeg kjøpte veldig mye hvitt i dag fordi jeg tenkte det ville vært lurt å ikke gå med så mye mørke farger nå som håret har blitt mørkerødt-brun-svart-ish. Også var jo alle tingene veldig fine da

Genser fra BIKBOK  


Genser fra BIKBOK 


Skjorte-bluse-greie fra Cubus   


To tubeBHer, smykke og ny øyenbrynsblyant

Dagens innkjøp

Jeg var å handlet med Papsn i sted, og da fikk jeg med meg hjem dette. Jeg skulle egentlig kun handle undertøy og sokker, men så er det jo sommersalg rundt om kring i alle butikker, så jeg ble nesten nødt til å kjøpe meg noe klær også. 

Jeg kjøpte en utrolig søt blomstrete bluse fra Cubus. Den ser ekstremt rar ut på bildet, men jeg kan vise hvordan den ser ut på en annen gang. Også fikk jeg meg en chinos-aktig shorts som jeg kan ha til sightseeingen i Paris siden den var så behagelig å gå med. Kjøpte ochså noe basics fra BIKBOK.  Dagens innkjøp - MAC

I går var jeg og shoppet i byen med Camilla, og her er tingene jeg kjøpte. Det har begynt å bli en vane for meg å kjøpe noe fra MAC hver gang jeg er i byen, så det var et par ting som ble med meg hjem derfra i går, kan du si. Og siden jeg ikke har så mye planer tenkte jeg å teste dem ut i dag.  

Hva syns du om innkjøpene?


//Bluse|Vero Moda   //Rosa skjerf|H&M 


//Blomstrete skjerf|H&M


15 øyeskygger palett 
3 øyeskygger //Blanc Type, Tete-a-tint, Brown Down
Bronzer i fargen //Bronze
Leppestift i fargen //Hug Me 

Dagens innkjøp

Det har blitt litt lite blogging de siste dagene fordi jeg har vært så ekstremt opptatt og jeg har vært masse med venner. Så bloggen har rett og slett blitt litt nedprioritert. 

I dag har jeg endelig kjøpt meg converse i fargen jeg har ønsket meg lenge, nemlig blå. Jeg fikk også kjøpt et par sandaler og bursdagsgave til mamma. Jeg kjøpte en søt te-oppbevarings boks, to morsomme smaker, en te-kopp og noe snop til henne. Håper hun blir glad! 

my new bikini

Jeg var en kjapp tur til byen i dag med Solveig for å få tak i en ny bikini nå som det er sommer og greier. Jeg elsker fargen og den er veldig fin på. 

Wishlist for summer

Åh, jeg har så sinnsykt lyst på de kjolene fra Nelly som dere ser rett her nedenfor! De er så ekstremt fine, og det er kjempesynd at jeg ikke har penger på kortet nå sånn at jeg kan bestille dem. I tillegg har jeg veldig lyst på enda en ny shorts fra BIKBOK, men klarer ikke bestemme hvilken farge. 

Egentlig burde jeg ikke shoppe i det heletatt, og heller spare penger til jeg skal til Paris i sommer. Jeg gleder meg sånn!

innkjøp 14.06.11

Jeg var jo som sagt på shopping med lillesøsteren min i byen i dag/kveld. Alt jeg kjøpte var faktisk fra BIKBOK. I det siste syns jeg den butikken har fått inn masse fint. Kjempesupert!

Jeg kjøpte en higwaist shorts og to løse singletter til å ha oppi. Også kjøpte jeg favorittbuksen min "Groopie" i en lys sommerlig farge + en hettejakke og en beige kosedress. Superfornøyd!

Victorias secret

Herregud, jeg har så lyst på disse tre bikiniene. Nydelige!

my favorite pair of shoes

Dette er mitt absolutte favorittpar. De er fra Bianco og kostet kun 450 kr. Er totalt forelsket i både skoene og prisen de kostet. 
Jeg liker det at de er så sommerlige, og at de passer supert til en feminin sommerkjole på en varm sommerdag. Ah, jeg gleder meg sånn til sommeren! Jeg kan virkelig ikke få sagt det nok. 

Hva syns DU?dagens innkjøp

I går stakk jeg til byen etter skolen for å kjøpe meg en Eos, rett og slett fordi jeg savner perioden hvor jeg brukte dem heletiden. Men, som den svake personen jeg er, klarte selvfølgelig ikke å begrense meg til kun en Eos. 

Jeg kjøpte en lys skinnjakte, en søt blomstertopp og noen kjempefine øredobber fra.. Guess what? VeroModa, vell! Altsammen, faktisk. På tide å skjerpe seg, Elisabeth!
Men nå stikker jeg tilbake til skolearbeidet, her. Snakkes!

 

Q: Noen andre som er over gjennomsnittet glad i shopping?

My collection of rings

Jeg tenkte å legge ut bilder av ringsamlingen min. Er blitt kjempeglad i å gå med ringer nå den siste tiden, og jeg planlegger å gjøre samlingen større.

Jeg liker spesielt godt mørkerød neglelakk med litt gotiske ringer sammen med søte antrekk. Det løfter liksom antrekket opp et hakk, syns jeg.

Ah, ringer altså 

Dette fikk jeg i posten i dag

Her er det jeg fikk i posten i dag. Er veldig fornøyd med det, og jeg har bare positive erfaringer med å bestille fra Nelly.com. De har en leveringstid på ca en uke, og plaggene er helt normale i størrelsen, noe som gjør det lett å handle uten å måtte sende i retur pga feil størrelse.

Transparent skjorte som kostet 249 kr. 

Tynn parkas/anorakk jakke som kostet 499 kr. 

fascinert over min egen kreativitet

Jeg kjøpte denne jakken på H&M for 299,- Da var den altså uten pels på, men siden jeg hadde en løs pels hjemme, bestemte jeg meg for å sy den på helt selv. Jepp, du leste riktig. Helt selv. Jeg er rett og slett fascinert over min egen dyktighet. Jeg synes dønn ærlig at jakken ble mye finere med pels, enn uten. Mye søtere på en måte, i tillegg til at den er sånn army-aktig. I think I am in love again

bestilt på NELLY

Bluse/skjorte 249,-

 


Jakke 499,-

on my wishlist

Herremann, så fine disse plaggene er. Synd jeg ikke kan kjøpe de, for jeg er nemlig i shopping-sølibat. Og jeg har faktisk klart meg i 2 uker nå! 
Alt er fra NELLY.commy automn favorite

Dette er min yndlingsgenser. Kort fortalt. Jeg er så glad i den, atte. Og det beste av alt er at jeg har fått den av morfar, og oldemor har strikket den. Altså er det masse minner med denne genseren, og den har en spesiell plass i hjertet mitt. Det er vel ikke noe deiligere enn å ta på seg en varm, deilig genser når det er iskaldt både ute og inne, er det vel?

Høhø, litte granne klisjé-aktig, men hva skal man si?

armbånd altså

I dag var jeg og hentet bestillingen min på gullsmedbutikken. Jeg hadde nemlig bestilt den søte bamsen med hjerte på til charmsarmbåndet mitt. Jeg bare elsker det! Hver eneste charm skal bety noe for meg, eller være et symbol på noe som betyr masse for meg. E-en sier vel seg selv. Bamsen symboliserer at jeg ELSKET bamser da jeg var liten og skøyten symboliserer at jeg ELSKER danse kunstløp. Armbåndet skal bli et armbånd fult av minner. Gleder meg til å skaffe flere.

Armbånd er perfekte til hva som helst. Nesten i hvert fall. De gjør et antrekk med en gang mer spennende og de er jo så utrolig enkle og greie. Jeg liker det at de kan gjøre antrekket mer pyntet eller mer avslappet. Me love!

1) laget selv. 2) Thomas Sabo. 3) Pilgrim                              Kjøpt litt i syden, litt på fisketorget og så videre.

1) Cubus. 2) Laget selv                            1) Laget selv. 2) Laget selv                    1) Cubus. 2) Laget selv

da var kjolen kjøpt

Som sagt, jeg virkelig ELKSER den kjolen! Det er fordi den er så sommerslig, og at det går an å bruke den på sommerpartyer og sånn. Så nå mangler jeg bare sko og tilbehør, så er ballet i boks. Can't wait!

Men jeg får sette igang å lese til Engelskeksamen. Uff, så jeg gruer meg, men jeg kan liksågodt sette i gang, ellers blir jeg i hvertfall aldri ferdig.

potensiell ballkjole!

Jeg tror at jeg har funnet ballkjolen min! Den er fra H&M og koster ikke så mye, noe som er perfekt, for da kan jeg bruke mer penger på sko og tilbehør og sånn. Kjolen var utsolgt på HM.com, så jeg måtte lage et sånn fashion studio bilde. Guuud som jeg elsker den kjolen!

inspirasjon til sommeren

Jeg har laget noen inspirasjonsbilder på hm.com sitt fashion studio. Jeg har sykt lyst på alt, når jeg tenker meg om. eheh.


Innkjøp de siste ukene


Bilde 1
Skjorte: Gina Tricot (199,-)
Belte: Gina Tricot (79,-)
Bukse: Bikbok (99,-) !
Øredobber: H&M (29,-)
Bilde 2
Skjorte: VeroModa (179,-)
Bilde 3
Tunika: H&M (199,-)
Bilde 4
Strikket cardigan: BikBok (399,-)

Det er samme bukse, øredobber og belte på alle bildene, så jeg skrev ikke det opp på alle. Jeg innser nå at jeg ikke har vært så altfor flink til å oppdatere..
I tillegg har jeg kjøpt en sånn kosedress som ca alle har. Jeg kjøpte den fordi den er helt sykt god å gå i, ikke fordi jeg vil "likne på alle andre". For sånn er ikke jeg.. Hehe
Når jeg regner på det, blir det 1682 kroner. Ehehe..


Kosedress: BikBok (299,-) Tilsammen.

dagens innkjøp

I dag var jeg på shopping med Jeanette på Lagunen Storsenter. Jeg hadde noen bytteoppdrag jeg måtte fullføre og diverse andre ting jeg måtte gjøre. Men allikevell var jeg der ikke lengre enn 3 timer.

Jeg kjøpte..
..perlesmykke med svarte sløyfer fra BikBok
..perleøredobber med blanke stener fra Glitter
..øredobber med blomstermotiv fra Glitter
..hårspray fra H&M
..øyenskygger i 4 bruntoner  fra H&M
..grå, strikket kardigan fra H&M
..lilla/rosa genser med V-hals fra H&M

Jeg kjøpte også Freia Melkedrøm i bringerber og youghurt. Jeg er litt usikker på hva jeg syns. Jeg klarte ikke hele for å si det sånn.. Mamma spiste ca halvparten.
Men den er veldig god hvis du bare ikke spiser for mye. Da blir det som sagt - for mye. Ehehe.

hits