Forsiden Min Hverdag Antrekk Om meg

min hverdag

The best way to appreciate your work, is to imagine yourself without one

Da har jeg akkurat trakket over dørstokken og trasket inn i stuen og slengt meg på sofaen etter et par timer på jobb. Jeg har hatt denne jobben som turntrener i ca 4 år, og det har vært noen veldig fine år, og det har gitt meg veldig mye av opplevelser og erfaringer, men jeg tror jeg kommer til å gi meg etter denne sesongen. Jeg blir liksom snart 18, så ta tror jeg at jeg kommer til å søke på en "ordentlig" jobb. Den er jo ordentlig, denne her også, men ja, du skjønner.

Så nå skal jeg tilbringe resten av kvelden på sofaen og slaske. LOL JK, I wish.. Nå er det bare å sette i gang med franskleksene. Alle sier at VG2 er det vanskeligste året, og det tror jeg på. Det er et helt voldsomt kjør, og det merker jeg på energien min.. 

Jeg har holdt en slange!!

For litt siden var vi på akvariet med biologiklassen. Vi fikk se selshow, pingvinmating, vi fikk mate noen krokodiller med  frosne mus (!!), holde Guam-øgler og holde slanger! Det var kjempegøy, og jeg overvandt frykten min og holdt en slange, selv om jeg holdt på å hyperventilere. Det var nemlig en kvelerslange, og jeg merket at den begynte å stramme rundt halsen. Det var like før jeg backet ut helt i starten (jeg fikk et lite snev av panikk), men jeg gjennomførte det, og jeg er såå stolt!


Fine Sofie


Ohyeeaa


Dette bildet er legendarisk. Slangen er på vei inn i ponchoen hennes-


Just hangin' in the haitunnelli nuet

Da stikker jeg en tur på Lagunen for å shoppe og ta sol♥ Jeg kan sikkert vise innkjøpene i kveld.

Snakkes! 


på skoleen

Hei!

Nå er det siste time på skolen og jeg gleder meg max til å komme hjem. Jeg har en dundrende hodepine som presser på bak pannen, selvom vi hadde 2 og en halv time fri midt på dagen som meg og Sofie benyttet til å dra hjem til meg og kose oss. 

Senere i dag tror jeg at jeg tar meg en tur på Lagunen for å ta sol og kanskje shoppe litt. Jeg merker at jeg har blitt voldsomt blek nå i det siste. Det er liksom sånn at når jeg ser megselv i speilet, så blir jeg nesten blendet av min egen blekhet og våtkanten på øynene er så røde at jeg ser skikkelig syk ut. 

på skøyter med jentene

På lørdag formiddag var jeg på skøyter sammen med jentene på Iskanten i Loddefjord. Det er omtrent et helt år siden vi sto på skøyter sist, så dette var veldig koselig. Vi hadde også som plan å spise på Peppes etterpå, men peppesen på Vestkanten var så liten at oddsene for å få bord der var relativt liten på en lørdagskveld. Derfor bestemte vi oss for å ta bussen hjem til meg og spise Peppes der. Det var kjempekoselig med pizzakveld og jenteprat. Love y'all


Legg merke til gutten bak oss. Vi holdt på å le oss ihjel da vi så dette!


Sofie og Ingrid


Ingrid og meg


Vår og Ingrid


Vår og meg


Vår og Kira


Vår, Kira, meg og Sofie
heeheehe24.sep.2011

Da stikker jeg til Åsane med Ingrid♥.

På kvelden skal vi spise ute i byen med Sofie og Linn, men vi har ikke helt bestemt oss for hvilken resturant vi skal på, enda. Vi får se hva det blir til. Men jeg personlig vil veldig på KinaResturant. Det er så sinnsykt godt med kinamat! 

Jeg fant ingen nylige bilder av meg og Ingrid, så jeg slenger på et som ble tatt i februar i år, tror jeg. Haha, det var den tiden jeg pleide å tone håret mørkt. Hehe, vet ikke om jeg savner det eller hva jeg gjør. 

Oh well, love 

Me turning 17

Siden sist blogginnlegg har jeg begynt på VG2 og blitt 17 år! Tiden flyr altså. Og om to år er jeg ferdig med VGS. Det er sykt å tenke på. Da skal jeg studere, liksom. Føler meg akkurat like gammel som da jeg gikk i 9ende. hehe. 

Er ikke helt sikker på hva som skjedde med kvaliteten på bildene nedenunder BTW. De er tatt med speilrefleksen liksom. Oh well. 


Solveig hadde kjøpt ny MAC leppestift til med i USA


Fikk sykeste gaven av Ingrid, Vår og Sofie. Smykkestativ og LOVE bokstaver som jeg hadde ønsket meg, bland annet!

- Elisabeth

Kino med Camilla

Da har jeg akkurat kommet hjem fra kinobesøk med Camilla. Vi, som de etternølerne vi er, hadde ikke sett Hangover 2 enda, så vi tenkte å se den. Den var sykt bra og morsom. Mye bedre en eneren. 

Og som vanlig bommet vi på busstiden. VI burde virkelig lære oss tidspunktene snart altså. Så da ble det 45 minutters venting i dag også, noe som resulterte i masse bilder. Og Camilla fikk seg ny bestevenn, nemlig duen Dagfinn. 

Hangover 2 
Nikon 


Haha, moren til Camilla ringte min telefon for å få tak i henne. Lol
Camilla har draget på duene 


Omg, pena! 

Shopping i byen med Camilla

I dag har det vært omtrent 30 grader i solen her i Bergen, og jeg og Camilla har vært i byen og kost oss med shopping og parkkos med smoothie og jenteprat. Men da vi skulle ut fra et senter var det plutselig begynt å pøsregne. Jaja, bor man i Bergen så får man ta konsekvensene av det. 

Jeg viser innkjøpene senere i kveld. 
Camilla


Wanna marry me?

Sommer i Bergen

Her skinner solen, temperaturen er som i syden, og jeg har vært med venner på kaien i hele dag. 

lol, jk. I wish. Det er kjempelenge siden jeg har vært vitne til så mye regn her i Bergen på en dag, altså. Bildet er tatt tirsdag i forige uke

Fint vær hos dere?

Hvilke foretrekker du?

I dag har jeg kun gått tur på Ulrikken og feiret mamma sin bursdag. Ingenting spesielt altså. Egentlig skulle jeg ta sol med Solveig, men det tar vi i morgen i stedet. 

BTW, jeg vil vite hvilke programmer/serier du pleier å se på. 

Sommerferie og sandvolley!

Da er det offisielt sommeferie, folkens! Og jeg sitter hjemme etter en koselig dag med sandvolleyball og tidenes T-skjorte skille. Jeg har alltid syntes at sånt skille er superharry, og nå sitter jeg her med det selv. Karma.Øykos

I dag dro jeg og 8 andre venner ut med båtene og dro på øyen min for å grille og kose oss. Været var nydelig og vi satt ute på svabergene og dyppet beina i vannet og spiste jordbær men vi snakket og hadde det hyggelig. 

Senere dro vi til Thomas sin hytte som ligger på en stor øy rett i nærheten av min. Der spilte vi tennis bak "nøstene" og fotball oppe på gressbanen. 

Det var rett og slett en utrolig morsom og koselig tur som bare MÅ gjentas! 
Akvariet

I dag har det ikke blitt noe blogging fordi jeg har ikke vært hjemme i det heletatt. Jeg har nemlig vært på Akvariet med Sofie og tatt masse kule bilder som ikke kan komme nå på grunn av trøbbel med PCen jeg egentlig bruker. Noen har nemlig stjålet laderen min. Sinnsykt frekt og unødvendig, så nå må jeg kjøpe ny. 

Etter akvariet satt vi på en benk helt ute på Nordnes og snakket og koste oss masse før vi dro tilbake til bystasjonen. Da fant vi ut at bussen ikke gikk før om 45 min, så vi bestemte oss for å kjøpe noe mat og sitte oss ned og vente. Dermed mistet vi helt kontrollen over tiden, og vi presterte å miste bussen. Neste gikk da om en time. Litt kjipt der og da, men det er jo for all del en god historie.


Bildet er fra sist gang jeg var på Akvariet. Legg merke til krabben jeg holder!

Life is like a rainbow. You need both the sun and the rain to make its colors appear

I dag hadde vi aktivitetsdag på skolen og vi skulle spille fotballcup på Lilandsbanen. Idéen var jo god, men jeg kan ikke si det samme om været. Vi fikk virkelig konsekvensen av å bo i solbyen Bergen. Virkelig lenge siden det har vært så mye regn og så mye vind på samme dag. Yay. 

Senere i dag skal jeg til byen å handle sommerklær med lillesøs. Litt ironisk, kanskje?

sleep. I hate those little slices of death, until I...

wake up. Then I want to be dead a little more.. 

Var på kjempekoselig filmkveld hos Marit i kveld, så det ble ikke så mye blogging på kvelden, nei. Hun har foresten verdens søteste kattepus! Bare se på bildet nedenfor  
Det ble en koselig kveld med masse popcorn og snakking. Vi så egentlig på fim også, men den var så skummel at jeg satt halve tiden og stirret på mønsteret i tapeten deres. Er ikke så glad i skrekkfilmer, egentlig.

Ellers så ligger jeg i sengen og får ikke sove i det hele tatt. Og tanken på at jeg skal på tur med mamma klokken 11 i morgentidlig, er uutholdelig.

Well, well. Sleep tight 


Søteste puspus
Marit  

 

the only exercise some people get is..

jumping to conclusions, running down their friends, side-stepping responsibility and pushing their luck.

Jeg var på Brannkampen mot Sogndal i kveld, og vi vant. Vil ikke gå så mye mer inn i det, men kampen var noe av det kjedeligste jeg har sett i hele mitt liv. 
Da jeg kom hjem stakk jeg en tur ut på trampolinen og turnet litt. Elsker det! 

kaien med Emma

I går var jeg og Emma på kaien nedenfor gaten vår og koste oss. Det var jo helt nydelig vær, bare synd det var litt kjølig. Det var vannet forsåvidt også. Men uansett så fikk jeg årets første touch med vannet, herlig!
Nydelig, Emma


Jeg er så wild

shopping

Nå kom jeg og Emma nettop hjem fra byen. Det var 50% på alle varene i alle BIKBOK butikkene, noe som var helt perfekt for meg siden jeg hadde sett meg ut noe som jeg ville ha. 

Men siden det er fint vær og Emma er på besøk, så stikker vi ned på kaien nede i gaten. Snakkes!

Grillkos

I dag hadde vi fri fra skolen, så jeg, Sofie, Ingrid og Vår dro til Melkeviken for å grille. Egentlig skulle vi bade også, men værgudene skiftet mening og ga oss overskyet i stedet for sol. Men vi koste oss, vi, for det var i allefall varmt nok.
Og siden jeg akkurat har fått nytt kamera♥ ♥ ♥ ♥ , ble det selvfølgelig med. Og så vil jeg bare meddele at jeg nesten aldri klarer å være seriøs på bilder. Shame on meIngrid: "la oss være helt seriøs og gå modellaktig mot kamera". Jeg: "okei"Endelig nytt kamera

Endeliiig      

sjettejunitotusenogelleve

Jeg kom akkurat hjem fra besøk hos verdens beste koseklump, Tassen Han er så pelsete og FLUFFYYYY og god. Savner han allerede.

Men nå stikker jeg ut for å kjøpe speilrefleks-kamera. Etter fire dagers delay er det endelig mitt! On time

datenight

I går var jeg på koselig date med Solveig beste

Jeg ankom cribben hennes i åttetiden og vi mekket sammen en kickass lasagne og Sunface tente stearinlys og lagde det så koselig atte. Vi så også filmen Grusomme Meg, noe jeg ikke var sånn imponerende positiv til i utgangspunktet, men herregud for en morsom film! Anbefales så absolutt på det aller sterkeste!

flowers in my heart

Det begynte å blåse sånn, så jeg og Solveig bestemte oss for å utsette Nordnesturen til en dag det er litt mindre kaldt. Dermed benyttet vi sjansen til å dra på hagesenteret alle sammen som en slags felles familieutflukt, eller noe sånt.

Men meg og Solveig ga ikke opp å være med hverandre av den grunn, så snart stikker jeg ned til henne for å ha en koselig venninnekveld sammen. Kanskje kommer det noen flere ochså. Åzm! 


//Lillesøs


//Lillesøs sin blomst


//The sun totally just hit my face, yo


//Mine to blomster

-Elisabeth

B-Town

I dag var det strålende vær her i Bergen, noe meg og Solveig utnyttet fint. Vi var nemlig i byen og kjøpte oss verdens beste smoothie på smoothiebaren Vi gikk også rundt og kikket i butikker som Acne, Weekday og Monki. 

-Elisabeth

Renovering av rommet

Nå driver meg og mamma og fikser nye gardiner og pynteputer til rommet mitt, og senere skal jeg på filmkveld. 

Snakkes!Im going to buy this camera

Da har jeg akkurat vært med mamma og scannet alle elektronikkbutikkene på Nordås etter det perfekte speilreflekskameraet for meg. Vi kom frem til NikonD3100 og jeg skal kjøpe herligheten på fredag eller lørdag! Jeg gleder som en sultefóret katt som vet at den skal få fisk til middag i stedet for tørrfor. Det var punchline, Elisabeth. Gratulerer.

Her er min kommende baby♥ ♥ ♥ 

min sponsor

Jeg har blitt sponset av superkul.no, noe som selvfølgelig er veldig kjekt. De kommer nå til å sende meg en solbrillepakke, og jeg gleder meg litt til den kommer.

Jeg var innpå siden i sted og plukket ut mine favoritter som dere kan se nedenfor. Det var faktisk utrolig mange fine ting der! Hvis dere trykker på banneren på siden her, kommer dere innpå siden. Det er verdt å ta en titt.


//superkul.no

♥Elisabeth

Dansepause!

Nå har jeg sittet med naturfag siden klokken tre, og jeg trengte desperat en pause. Så nå dundrer disse tre kanonsangene ut fra stereoanlegget for jeg trenger virkelig å få ut litt energi. Jeg letter snart fra stolen i ren hyperhet her, altså. Så nå er det dansetid, folkens!

Været er nydelig her i Bergen i dag BTW. Typisk. Jeg som må være hjemmeværende pga den ekle prøven. 
Men dere må høre de sangene, altså. jeg plukket dem opp fra DJ-Dan♥ haha

Barcode Brothers - flute 

Sash! - Equador 

Sandstorm remix

Grilling i Grønneviken

I stedet for å være på skolen, har vi i dag hatt naturfagekskursjon til Grønneviken på Arboretet. Der har vi altså sett, dokumentert  og studert livet i fjæren, mens etterpå var det grillings og den alltid så klassiske tautrekkingskonkurransen. 

Vi var ferdig klokken 11, så da var det rett hjem og gjøre naturfag, for vi har tidenes største prøve i morgen. Ja, her er det nok bare til å sette igang storinnrykket, merker jeg. Kan jo ingenting. Og da mener jeg ingenting.. hjelp!


Sykt fint av Linn, Ingrid og Sofie!


Meg och Sofie


Lets feed the lonesome duck, everybody!


hahaa, aaw

Le cinema avec mes amies

Nå tar jeg en pause fra fransken og ryddingen for å ta en tur på kino med Solveig og Adele for å se Pirates of the Caribbean 4 i 3D. Jeg har virkelig gledet meg til denne filmen så utrolig lenge og jeg elsker Johnny Depp som Jack Sparrow. But then again, who doesn't? 

Da drar jeg 

Kafébesøk med Emma

I går var jeg i byen med Emma og tok masse fine bilder, som jeg mest sannsynlig skal lage ny header av. Vi var også og spiste på Pasta Sentralen og jeg fikk tidenes største pizza, noe jeg ikke hadde trodd i det heletatt fordi de ikke kostet så mye. Velvel.

Senere på kvelden var jeg og så Ylvis 4 på Ole Bulls Scene. Det var kanonbra! Elsker de to brødrene 

Emmaa


Meget søt


Krøllet håret og klar for byen

Da har jeg laget krøller med min kjære rettetang fra GHD. Den så utrolig god på å lage krøller fordi den er rund i kantene og sånn. Love

Da stikker jeg til byen med Emma. Planen var å ta noen bilder til header og sånn, men det er så regnete ute. Men det kan jo faktisk bli kule bilder i regnet da, så vi får se. Ellers så skal jeg være shoppingkonsulent for Emma mens hun shopper, også blir det sikkert Kafé besøk etterpå 

Usher - More

- Elisabeth

jentekveld

Har akkurat hatt en kjempekoselig venninnekveld hjemme hos meg, med Linn og Vår. Litt synd at de tre andre ikke kunne komme likevel, men sånne er det jo noen ganger. 

Vi lagde oss taco og tidenes fruktsalat! Virkelig den beste jeg har smakt i hele mitt liv. Vi er så gode, jenter!
Ingredienser i tidenes fruktsalat:
♥ Jordbær
♥ Mango
♥ Pære
♥ Druer
♥ Banan
♥ Appelsin
♥ Valnøtter 

Når jeg ser på bildene så ser jeg at det trengs desperat et speilreflekskamera her, altså. 

Lite stolt jeg er av tidenes fruktsalat

Et ord: naaaam

Vår 

Linn og Vår

speilrefleks-jakt

I dag hadde vi kun fire timer på skolen, så jeg er ferdig akkurat NU, noe som er en veldig avslappende slutt på uken og, for all del, en veldig fin begynnelse på helgen. 

Jeg og Andrea skal dra til Laguneparken og se på speilreflekskameraer, noe begge to hasr veldig lyst på, men verken jeg eller  henne vet hvilke kameraer vi skal velge. Satser på at jeg finner et jeg vil ha. 

Å, jeg skulle ønske at jeg hadde mitt eget 

London mimring

Jeg fikk vite av pappa i dag at vi mest sannsynlig reiser til London i høst igjen! O store lykke, lixm.

Her er noen bilder fra sist gang jeg var der: 

I en søt park i Paddington, hvor vi bodde

Klar for Arsenal-kamp Utenfor Buckingham Palace

prosjekt reklamefilm-filmen

I dag er jeg syk, og har vært hjemme fra skolen. Ikke det at det plager meg sånn vilt, siden resten av trinnet skulle på ekskursjon til Isdalen og se på steiner n'shit. 
Så dagen min har ikke vært sånn sinnsykt innholdsrik at det gjør noe, men jeg har sett på Roast fra Chat Noir som mamma har spilt inn til meg.  Roast er altså så fantastisk genialt 

Men for ikke så lenge siden så lagde vi reklamefilm i norsken, hvor oppgaven var å bruke forskjellige perspektiv og virkemidler. Her er videoen, som vi faktisk fikk 6er på ♥ Jeg er hun i rød jakke btw

bilder fra konfirmasjon

Jeg var i konfirmasjon til en tremenning av meg sist helg, og det var stålende vær her i Bergen, og vi fikk besøk av slektninger fra hele landet. Kjempekoselig!

Jeg, Anders, Lillesøs og Carmen bestemte oss for å stikke en tur til Bryggen, og der ble vi stoppet av omtrent 5 grupper med turister fra diverse ørstblokkland. De spurte oss om bunadene våre, historien til Bryggen generelt, noe jeg syns var veldig koselig. 

Anders syntes vi burde late som om vi var en del av opplegget, og ta oss betalt for bildene. Ten kroners per. picture everybody!

Nydelig ved Lille Lungårsvann

Anders failet da han skulle gå på linen

The turist atractions

Sykt, sykt, syykt hår, Carmen!!long time no see

Dette er vel ikke første gangen jeg sier at jeg skal begynne å blogge igjen, men jeg sier det likevel. Jeg skal begynne å blogge igjen! Denne gangen for fullt. Det er i allefall planen, og sånn som det ser ut nå, så er motivasjonen i allefall på topp.

før og etter

Jeg har mange avhengiheter, men det er en jeg virkelig ikke klarer meg uten. Dere kan vel tenke dere hva det er. Jo, nemlig. Rettetangen.

Jeg har naturlig stort hår, men elsker å det glatt og glansfult. Men når jeg retter det, så får jeg jo selvfølgelig tørrere hår om jeg ikke retter det. Uff, det er en ond sirkel, dette her.

Haha, ser ut som et hulder. DØØØR

Vi begynner å se tegn på forbedring...

Litt flat på håret, men heey


god morgen!

Godmorgen. Nå stikker jeg til Bergenshallen for å se på lillesøsteren min gå kunstløp-stevne. Jeg håper hun vinner overlegent og blir kretsmester!

Etterpå skal jeg møte søte Helene i byen, før vi stikker hjem til henne og sover over. Blir nok sikkert noe shopping på meg, ja. Det føler jeg på meg. Ah, for en synder jeg er. 
Kommer sikkert til å kjøpe smoothie også. De selger altså verdens beste smoothie fruktbaren bystasjonen. Jeg tror jeg er forelsket .

Ja, jeg vet jeg er pen.

pakke i posten fra Nelly

Pakke fra nelly pluss rihannabilletter? Kan dagen bli bedre? Svaret er nei. Jeg har gått rundt og smilt i hele dag. Det er himmelsk å tenke på at jeg skal se Rihanna live her i Bergen!♥

Jeg viser innholdet i pakken senere i dag, for nå stikker jeg bort på sofaen for å feire med smågodt og film.

jeg skal på Rihanna konsert!

JESS JESS JESS JESS JESS! Jeg fikk billetter til Rihannakonserten i Bergen 18. august! Å halleluja!

Etter en lang kamp mot Billettservice sin "siden-har-for-stor-pågang,-vennligst-prøv-på-nytt"-melding, fikk jeg endelig tak i billettene. Jeg er så lykkelig!kosedag hos Solveig

Åh, i morgen skal jeg være med en jeg ikke har sett på kjempelenge, og jeg gleder meg masse. Det er nesten flaut hvor dårlig vi har vært til å holde kontakten, altså. Omg. Er ikke lett når vennegjengen sprer seg på mer eller mindre alle VG-skolene i byen.

Så i morgen skal vi først shoppe litt, for så å bake og kose oss sammen hos Solveig ♥ Blir nok mye gossipsnakk om jeg kjenner oss rett. EheheBergenshallen med the crew

I formiddag var jeg på skøyter i Bergenshallen med Cathrine og Eirik. Det ble tatt et par bilder, men med mobilen vel og merke. Så lenge leve god kvalitet <3

Meg og Lillesøs. Hvem har overtaket??

 

 


Cathrine og meg

Snapshooot

having fun with optic elements

Hæ, blogg sa du? 
Joa, hvilken unnskyldning skal jeg komme med denne gangen? Jeg kan jo for all del late som om jeg har et kjempe interessant liv, og at jeg ikke har tid og sånn. Men det er jo hovedunnskyldningen til toppbloggerne våre, så jeg tror jeg lar de få ha den i fred. Jeg derimot, hadde en bloggpause. Verken mer eller mindre. Uansett så er jeg i allefall tilbake nu.

Og for å understreke min tilstedeværelse slenger jeg med et relevant bilde av meg som tester optikk i naturfagen.

Overnatting hos Helene

Fra mandag til tirsdag var jeg på overnatting hos veninnen min Helene. Og overnatting hos Helene = SHOPPING. Med store bokstaver. Jeg endte altså opp med mer enn det som var planlagt, men det ble nå slik det ble. Shopping er gøy uansett, og jeg angrer mer eller mindre aldri på det jeg kjøper. Om jeg i det hele tatt angrer er det fordi det var noe jeg ikke kjøpte..!

Helene er rene paparazzien, jo! Hun skal alltid ta bilder. Da helst av seg selv, da. Men hun tar gjerne (les motvillig) bilder av andre. Så bilder, det ble det!
Og jeg vil bare legge til at bildene som er tatt ute, ble tatt mens vi ventet på bussen, som foresten kom en time forsent.
Leppefisk

Idet jeg ankom stallen i dag, ble jeg møtt av Maren som nermest skrek til meg: En av kattene har besjet på dekkenet til Stian! (hest, altså). Den var kanskje litt intern, men herregud. Den så ut som en berlinerkrans. En sånn julekake, vettu. Gud som jeg og Maren lo. Camilla, derimot, lo ikke fult så mye, for hun måtte jo fjerne den.. Nok om det..

Jeg slenger på et bilde som på ingen måte har noe med innlegget å gjøre, bare for å understreke at innlegget egentlig var max random..
Stikkord: Leppefisk

Fotoshoot

Da har jeg akkkurat kommet hjem fra en koselig stund i stallen. Jeg og Sandra ble spurt om vi kunne gå på tur med Atilla, siden han har blitt skadet. Så vi slo på stortrommen og hadde en "liten" fotoshoot ved vannet. Legg merke til han mystiske mannen i bakgrunnen. Atilla var sykt fotogen BTW, like søt på alle bildene.

Og nå er det påske! Nå er jeg gjort meg ferdig med alt som kan defineres som stress, og er klar for ferie. Hadde faktisk tre prøver denne uken. Sykt. Tirsdag etter påskeferien har vi prøve muntlig. Ordet livredd beskriver godt følelsen jeg får når jeg tenker på det.
God påske!


Jeg er en god venninne

I dag har jeg vært i stallen hos søte Chabby, som er venninnen min sin hest. Siden hun er opptatt med MJ - The King of Pop, som er en skolekonsert vi har jobbet med i over er halvt år!, så siden jeg er en god venninne, skulle jeg hjelpe henne litt ved å passe hesten hennes. Misforstå meg rett. Jeg elsker å være i stallen.
Jeg vil bare legge til at mobilkamerabilder med dårlig kvalitet er kult.
Når det er sagt, må jeg dykke ned i RLEboken. Vi har prøve i morgen og jeg har ikke engang begynt å øve..!

Han er et matvrak.


Stallpusene er verdens søteste.

hvilken farge er finest?

I dag er det totalt slaskedag for meg. Jeg skal ligge leeenge i glovarmt badekar og lese DetNye. Jeg gleder meg skikkelig. Ellers skal jeg ta hårkur. Jeg fikk nemlig en ny hårkur fra Kérastase som vistnok skulle være veldig god.
Men jeg skal også ta på ny neglelakk, men jeg aner ikke hvilken farge jeg skal velge.

walking in a winterwonderland osvFor ti minutter siden ble jeg utsendt på oppdrag for å kjøpe shampoo og sjokolade.
Da jeg satte foten min innenfor inngangen lyste en skilt opp foran meg. 2 store Freia sjokoladeplater for 30 kr!
Haaaalleluja!Jeg elsker sjokolade. Jeg elsker også de nye vinterskoene jeg fikk til jul av mamma og pappa. De er i merket Le Coq Sportif og de er supervarme. I love them!

Jeg er så glad i været ute fortiden. Det har vært snø i over en uke, noe som er stort her i Bergen. Det er superkoselig om kveldene, og det er så lenge siden det har vært en hvit jul her hjemme. Jeg har skikkelig julestemning, selv om julaften har vært allerede.
hits