Forsiden Min Hverdag Antrekk Om meg

Sminke og skjønnhet

MAC-leppestiftene mine

På lørdag gikk jeg til innkjøp av min sjette MAC-leppestift og den heter Russian Red. Den er helt fantastisk og jeg er kjempe glad i den allerede. Den er et kjært og fantastisk tilskudd til flokken. Den sere dere i innlegget under. 

Da jeg startet å kjøpe MAC sminke, gikk det for det meste i nude-leppestifter, og annen sminke som egentlig ikke skiller seg sånn voldsomt ut. Jeg har derfor tre leppestifter som er ganske like. Men når jeg tar dem på er de helt forskjellig i finishen. Myth er matt og veldig dekkende, Hue har et hint av rosa og er mer lipgloss-aktig, mens Shy Girl er korall-aktig når jeg tar den på. 

Men nå i det siste har jeg vært mer i humør for å eksperimentere litt mer når det gjelder værdagssminke, selvfølgelig uten at det blir too much, da. Så derfor har jeg gått litt mer over til sterkere leppefarger. Egentlig pretty awesome! 

Og hvis dere har et forslag til en leppestft dere syns jeg bør kjøpe, så please komment below 


Her har jeg på meg "Hue" 


Hug Me, Fanfare, Russian Red


Myth, Hue, Shy Girl


Her har jeg på meg "Hug Me"


Og her har jeg på meg "Fanfare"


Myth, Hue, Shy Girl, Hug Me, Fanfare og Russian Red.

Perfekt red lips

Jeg har endelig anskaffet meg en rød leppestift! Den har en helt fantastisk rød-nyanse og den har blå undertoner, noe som gjør at tennene virker hvitere og ikke så gule som enkelte røde leppestifter kan få dem til å virke. 

Fargen er Russian Red fra MAC. Im in love ♥ Skal se om jeg kan vise den en annen gang når jeg bruker speilrefleksen, men foreløpig er kameraet glemt igjen hos pappa, så det ble mobilbilder denne gangen. hits