Forsiden Min Hverdag Antrekk Om meg

ukens anbefaling

Ukens anbefaling: Maybeline foundationpudder

Deg tenkte jeg skulle begynne å anbefale noe på bloggen. Sånn en gang i uken eller noe. Det tror jeg faktisk at jeg gjør. Herved kommer jeg altså en gang i uken med en eller annen form for anbefalig..

Denne uken anbefaler jeg maybelline sin pudder/foundation. Den er helt sinnsykt bra og når jeg tenker meg om så har jeg faktisk brukt den i over et år nå i strekk. Og det er mye for å være meg, for jeg pleier å skifte pudder hver gang jeg må kjøpe nytt. Men dette har jeg holdt meg til, og jeg skal fortelle hvorfor.

Finner man riktig farge, er denne helt himmelsk! For meg  som har fregner, teller det ganske mye at den ikke er kjempetykk, og dekker over dem, for da ser man lett veldig oversminket ut. Men den jevner ut hudfargen og det er veldig fint å legge solpudder og rouge over om du syns du blir for ensfarget eller i midt tilfelle: hvit.

Ikke minst så varer de kjempelenge! Jeg har hatt min siden begynnelsen av august, og den er ikke halvbrukt enda. Dette er igjen veldig praktisk for meg, siden jeg ikke liker så godt å bruke unødvendig mye penger på sminke.
Mehehe, jeg er så økonomisk av meg.

Et lite minus er at om du får pudderet på fingrene så blir du veldig fettete, på en måte. Jeg merker det veldig godt i håret foreksempel, hvis jeg har sminket meg først, og så fikser håret uten å ha vasket hendene i mellomtiden. da blir håret mer fettete også. Ikke sånn at man ser skitten ut, men sånn i hårfestet merker jeg det litt. 
Derfor vasker jeg alltid hendene mellom sminkingen og fiksingen av håret.
Men dette er egentlig bare en bagatell, for pudderet er det beste jeg  noen gang har prøvd!

hits